Składniki:
buraki ćwikłowe | 50 dag |
zakwas buraczany | 1/2 szkl |
śmietana | 1/2 szkl |
mąka | 2 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
koper posiekany | 1 łyżka |
boczek wędzony | 10 dag |
buraki ćwikłowe | 50 dag |
zakwas buraczany | 1/2 szkl |
śmietana | 1/2 szkl |
mąka | 2 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
koper posiekany | 1 łyżka |
boczek wędzony | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: