Składniki:
żeberka wieprzowe | 0.3 kg |
jaja | 4 |
zakwas | 0.5 l |
kiełbasa zwyczajna | 0.5 |
majeranek | |
szczypiorek | |
śmietana | 200 ml |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
Chrzan śmietankowy Smak | 2 łyżeczki |
żeberka wieprzowe | 0.3 kg |
jaja | 4 |
zakwas | 0.5 l |
kiełbasa zwyczajna | 0.5 |
majeranek | |
szczypiorek | |
śmietana | 200 ml |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
Chrzan śmietankowy Smak | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: