Składniki:
kości wieprzowe | 50 dkg |
burak | 1 szt |
ziemniaki | 4 szt |
rzepa | 2 szt |
cebula | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
ocet | 1 łyżka |
śmietana | 2 łyżki |
sól | |
przyprawy korzenne | |
smalec |
kości wieprzowe | 50 dkg |
burak | 1 szt |
ziemniaki | 4 szt |
rzepa | 2 szt |
cebula | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
ocet | 1 łyżka |
śmietana | 2 łyżki |
sól | |
przyprawy korzenne | |
smalec |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: