Przepis i sposób przygotowania na: Bazyliowe pierogi z truskawkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bazyliowe pierogi z truskawkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bazyliowe-pierogi-z-truskawkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Bazyliowe pierogi z truskawkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bazyliowe-pierogi-z-truskawkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Bazyliowe pierogi z truskawkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bazyliowe-pierogi-z-truskawkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Bazyliowe pierogi z truskawkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bazyliowe-pierogi-z-truskawkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Bazyliowe pierogi z truskawkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bazyliowe-pierogi-z-truskawkami5-2.jpg)
mąka pszenna | 250 g |
woda ciepła | 1/2 szklanki |
sól | 1 do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
woda zimna | 4 łyżki |
bazylia świeża | 1 do doniczka |
truskawki świeże | 1 do smaku |
jogurt grecki | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: