Przepis i sposób przygotowania na: Bezglutenowe batoniki orzechowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bezglutenowe batoniki orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezglutenowe-batoniki-orzechowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Bezglutenowe batoniki orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezglutenowe-batoniki-orzechowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Bezglutenowe batoniki orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezglutenowe-batoniki-orzechowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Bezglutenowe batoniki orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bezglutenowe-batoniki-orzechowe4-2.jpg)
ciecierzyca | 120 g suchej |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
płatki jaglane | 2 szkalnki |
płatki kukurydziane | 1 szklanka |
orzechy włoskie | 1/2 szklanki |
pestki słonecznika | 1/2 szklanki |
olej kokosowy | 4 łyżki |
śmietanka słodka | 5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: