Przepis i sposób przygotowania na: Bigos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos208-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos209-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos204-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos205-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos206-2.jpg)
![Krok 6 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos207-2.jpg)
![Krok 7 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos203-2.jpg)
golonka | 1 sztuka |
ziele angielskie | kilka ziarenek |
Liść laurowy suszony Prymat | kilka sztuk |
marchewka | 1 sztuka |
kapusta biała | 1 główka |
kiełbasa toruńska | 1 pałka |
cebula | 1 sztuka |
śliwki suszone | 100 g |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
powidła śliwkowe | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
olej | |
grzyby suszone | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: