Przepis i sposób przygotowania na: Bigos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos41-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos42-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos43-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos44-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos45-2.jpg)
kapusta kiszona | 1,5 kg |
grzyby leśne | 0,5 kg |
boczek wędzony | 0,4 kg |
łopatka bez kości | 0,5 kg |
kiełbaski | 5 sztuk |
wino czerwone wytrawne | 0,5 szklanki |
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
sok- przecier pomidorowy | 0,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: