Przepis i sposób przygotowania na: Bigos - bogatsza wersja
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos - bogatsza wersja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-bogatsza-wersja5-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos - bogatsza wersja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-bogatsza-wersja4-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos - bogatsza wersja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-bogatsza-wersja6-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos - bogatsza wersja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-bogatsza-wersja3-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos - bogatsza wersja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-bogatsza-wersja2-2.jpg)
![Krok 6 - Bigos - bogatsza wersja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-bogatsza-wersja1-2.jpg)
![Krok 7 - Bigos - bogatsza wersja foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-bogatsza-wersja0-2.jpg)
kapusta biała | 1 szt. |
kapusta kiszona | 500 gram |
kiełbasa zwyczajna | 2 szt. |
polędwica sopocka | 300 gram |
szynka wieprzowa | 500 gram |
szynka wędzona | 300 gram |
sól | do smaku |
grzyby suszone | kilka sztuk |
woda | ile trzeba |
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat | 1 opak. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: