Przepis i sposób przygotowania na: Bigos myśliwski trzydniowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos myśliwski trzydniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mysliwski-trzydniowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos myśliwski trzydniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mysliwski-trzydniowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos myśliwski trzydniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mysliwski-trzydniowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos myśliwski trzydniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mysliwski-trzydniowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos myśliwski trzydniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mysliwski-trzydniowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Bigos myśliwski trzydniowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mysliwski-trzydniowy0-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
kapusta biała | 1 kg |
ziele angielskie | 1 łyżeczka |
królik | 1 przodek |
boczek wędzony | 20 dag |
kiełbasa z dzika | 20 dag |
kaczka | 1 korpus |
grzyby suszone | 2 garście |
wino czerwone | 200 ml |
żeberka | |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: