Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z kapusty kiszonej i cukinii
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos z kapusty kiszonej i cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-kiszonej-i-cukinii1-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos z kapusty kiszonej i cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-kiszonej-i-cukinii2-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos z kapusty kiszonej i cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-kiszonej-i-cukinii3-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos z kapusty kiszonej i cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-kiszonej-i-cukinii4-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos z kapusty kiszonej i cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-kapusty-kiszonej-i-cukinii0-2.jpg)
kapustka kiszona | 1,5 kg |
olej | |
wieprzowina | 70 dkg |
ścinki wedlin | 60 dkg |
pieczarki | 40 dkg |
koncentrat pomidorowy | 5 łyżek |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
cukinia | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
Ziele angielskie całe Prymat | 8 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: