Przepis i sposób przygotowania na: Bigosik jesienny z dynią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigosik jesienny z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigosik-jesienny-z-dynia1-2.jpg)
![Krok 2 - Bigosik jesienny z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigosik-jesienny-z-dynia2-2.jpg)
![Krok 3 - Bigosik jesienny z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigosik-jesienny-z-dynia3-2.jpg)
![Krok 4 - Bigosik jesienny z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigosik-jesienny-z-dynia4-2.jpg)
![Krok 5 - Bigosik jesienny z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigosik-jesienny-z-dynia5-2.jpg)
Dusimy jeszcze 10 minut.
![Krok 6 - Bigosik jesienny z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigosik-jesienny-z-dynia6-2.jpg)
![Krok 7 - Bigosik jesienny z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigosik-jesienny-z-dynia0-2.jpg)
dynia | 1 kg |
marchewki | 3 sztuki |
kapusta biała | 1,5 kg |
cebula | 3 |
mięso z łopatki | 1 kg |
pieprz do smaku | |
kucharek do smaku | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
olej | 1/3 szklanki |
woda | 500 ml |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: