Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

BISZKOPT CIEMNY

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja
6 SZTUK
cukier kryształ
1 SZKLANKA
proszek do pieczenia
1 ŁYŻECZKA
mąka pszenna
3/4 SZKLANKI
mąka ziemniaczana
3 ŁYŻKI
kakao
3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: BISZKOPT CIEMNY

BIAŁKA UBIĆ NA SZTYWNO, DODAĆ CUKIER, ŻÓŁTKA, DODAĆ MĄKĘ ZMIESZANĄ Z PROSZKIEM I KAKAO, LEKKO WYMIESZAĆ. PIEC OKOŁO 40 MINUT.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 19.03.2011 14:26
super, też taki robię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak