Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt cynamonowy z jabłkami.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biszkopt cynamonowy z jabłkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-cynamonowy-z-jablkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Biszkopt cynamonowy z jabłkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-cynamonowy-z-jablkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Biszkopt cynamonowy z jabłkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-cynamonowy-z-jablkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Biszkopt cynamonowy z jabłkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-cynamonowy-z-jablkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Biszkopt cynamonowy z jabłkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-cynamonowy-z-jablkami5-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 6 - Biszkopt cynamonowy z jabłkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-cynamonowy-z-jablkami0-2.jpg)
mąka pszenna | 2,5 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
jaja | 2 szt |
mleko | 1 szklanka |
margaryna | 180 gram |
cynamon | 3 łyżeczki |
kakao | 3 łyżeczki |
marmolada | 300 gram |
jabłka | 4 szt |
galaretka czerwona | 2 szt |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: