Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt pod pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biszkopt pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-pod-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Biszkopt pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-pod-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Biszkopt pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-pod-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Biszkopt pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-pod-pierzynka4-2.jpg)
![Krok 5 - Biszkopt pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-pod-pierzynka0-2.jpg)
mąka pszenna tortowa | 30 dag |
cukier | 25 dag |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 1 opakowanie |
sok i skórka z połowy cytryny | |
Składniki na pierzynkę: | |
śmietana 30% | 400 g |
galaretka pomarańczowa | 1 torebka |
galaretka truskawkowa | 1 torebka |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 opakowanie |
wiórki kokosowe | do posypania |
jajko | 3 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: