Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt truskawkowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biszkopt truskawkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-truskawkowy5-2.jpg)
![Krok 2 - Biszkopt truskawkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-truskawkowy3-2.jpg)
![Krok 3 - Biszkopt truskawkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-truskawkowy4-2.jpg)
![Krok 4 - Biszkopt truskawkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-truskawkowy2-2.jpg)
jajko | 4 sztuki |
cukru | 3/4 szklanki |
proszku do pieczenia | 2 łyżeczki |
mąki | 2 szklanki |
masa | |
śmietany | 2 sztuki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
galaretki czerwone | 2 sztuki |
truskawki | |
olej | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: