Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z truskawkami i galaretką wisniową
6 łyżek mąki
4 łyżki cukru
truskawki z kompotu litrowego
2 x galaretka wisniowa Winiar
Robimy biszkopt
czyli ubijamy białka osobno oraz zółtka z cukrem delikatnie mieszamy i dodajemy mąke
po ostudzeniu zalewamy tężejącą galaretką i do lodówki.
Pieczemy około 20 minut w 175 stopniach srednica formy 21 centymetrów :) Smacznego :) 2 jajka
6 łyżek mąki
4 łyżki cukru
truskawki z kompotu litrowego
2 x galaretka wiśniowa Winiar
Robimy biszkopt
czyli ubijamy białka osobno oraz żółtka z cukrem delikatnie mieszamy i dodajemy mąkę
po ostudzeniu zalewamy tężejącą galaretką i do lodówki.
Pieczemy około 20 minut w 175 stopniach średnica formy 21 centymetrów :) Smacznego :)