Składniki:
schab bez kości | ok. 40 dkg |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
cebula | 1 sztuka |
kurki | ok. 15 dkg |
pieczarki | 4 duże sztuki |
śmietana kremówka | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1 czubata łyżka |
masło | 1 czubata łyżka |
schab bez kości | ok. 40 dkg |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
cebula | 1 sztuka |
kurki | ok. 15 dkg |
pieczarki | 4 duże sztuki |
śmietana kremówka | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1 czubata łyżka |
masło | 1 czubata łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: