Przepis i sposób przygotowania na: Bitki w sosie śmietanowo-musztardowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bitki w sosie śmietanowo-musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-w-sosie-smietanowomusztardowym4-2.jpg)
![Krok 2 - Bitki w sosie śmietanowo-musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-w-sosie-smietanowomusztardowym3-2.jpg)
![Krok 3 - Bitki w sosie śmietanowo-musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-w-sosie-smietanowomusztardowym2-2.jpg)
![Krok 4 - Bitki w sosie śmietanowo-musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-w-sosie-smietanowomusztardowym1-2.jpg)
![Krok 5 - Bitki w sosie śmietanowo-musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-w-sosie-smietanowomusztardowym0-2.jpg)
szynka wieprzowa | 1/2 kg |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
cebula | 1 duża sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana 12% | 1/2 szklanki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 czubate łyżeczki |
mąka | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: