Przepis i sposób przygotowania na: Bitki z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bitki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Bitki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Bitki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Bitki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-z-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Bitki z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-z-pieczarkami5-2.jpg)
schab bez kości | 0,5 kg |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
pomidor | 1 szt |
pieczarki | 200 g |
śmietana 18 proc | 3 łyżeczki |
mąka pszenna | 2 łyżeczki |
masło | 3 łyżki |
tłuszcz do smażenia | |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: