Przepis i sposób przygotowania na: Blok czekoladowy z herbatnikami i bakaliami.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Blok czekoladowy z herbatnikami i bakaliami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/blok-czekoladowy-z-herbatnikami-i-bakaliami.1-2.jpg)
![Krok 2 - Blok czekoladowy z herbatnikami i bakaliami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/blok-czekoladowy-z-herbatnikami-i-bakaliami.2-2.jpg)
![Krok 3 - Blok czekoladowy z herbatnikami i bakaliami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/blok-czekoladowy-z-herbatnikami-i-bakaliami.3-2.jpg)
margaryna | 200 g |
mleko 3,2% | 150 ml |
mleko w proszku | 350 g |
cukier | 250 g |
cukier waniliowy | 16 g |
kakao | 1,5 łyżki |
herbatniki | 100 g |
orzechy włoskie | 3 łyżki |
orzechy laskowe | 3 łyżki |
rodzynki | 3 łyżki |
płatki migdałowe | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: