Przepis i sposób przygotowania na: BOLOŃSKI KOCIOŁEK
Kroki postępowania
![Krok 1 - BOLOŃSKI KOCIOŁEK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonski-kociolek1-2.jpg)
![Krok 2 - BOLOŃSKI KOCIOŁEK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonski-kociolek2-2.jpg)
![Krok 3 - BOLOŃSKI KOCIOŁEK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonski-kociolek3-2.jpg)
![Krok 4 - BOLOŃSKI KOCIOŁEK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonski-kociolek4-2.jpg)
![Krok 5 - BOLOŃSKI KOCIOŁEK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonski-kociolek5-2.jpg)
![Krok 6 - BOLOŃSKI KOCIOŁEK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonski-kociolek6-2.jpg)
mięso mielone | 500 g |
pieczarki | 500 g |
cebula | 2 szt |
makaron penne | 400 g |
bulion warzywny | 1 litr |
przecier pomidorowy | 500 ml |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
Czosnek suszony Prymat | |
Bazylia suszona Prymat | |
oregano | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
tymianek | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: