Przepis i sposób przygotowania na: Borgacz
Kroki postępowania
![Krok 1 - Borgacz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borgacz1-2.jpg)
![Krok 2 - Borgacz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borgacz2-2.jpg)
![Krok 3 - Borgacz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borgacz3-2.jpg)
![Krok 4 - Borgacz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borgacz4-2.jpg)
![Krok 5 - Borgacz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borgacz5-2.jpg)
mięso wołowe | 60 dkg |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
ziemniaki | 6 sztuk |
kminek Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: