Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwiniowy torcik na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Brzoskwiniowy torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brzoskwiniowy-torcik-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 2 - Brzoskwiniowy torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brzoskwiniowy-torcik-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Brzoskwiniowy torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brzoskwiniowy-torcik-na-zimno4-2.jpg)
![Krok 4 - Brzoskwiniowy torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brzoskwiniowy-torcik-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 5 - Brzoskwiniowy torcik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brzoskwiniowy-torcik-na-zimno0-2.jpg)
ser mielony | 0,5 kg |
śmietana 30% | 0,5 litra |
cukier puder | 3/4 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżek |
brzoskwinie w puszce | 1 |
galaretki brzoskwiniowe | 2 |
biszkopty podłużne | 25 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: