Przepis i sposób przygotowania na: Bucatini po bolońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bucatini po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bucatini-po-bolonsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Bucatini po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bucatini-po-bolonsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Bucatini po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bucatini-po-bolonsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Bucatini po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bucatini-po-bolonsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Bucatini po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bucatini-po-bolonsku5-2.jpg)
![Krok 6 - Bucatini po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bucatini-po-bolonsku0-2.jpg)
bucatini | 300 g |
mięso mielone | 40 dag |
sos do spaghetti | 1 słoik |
cebula | 1 |
sól do smaku | |
bazylia świeża | |
ser tarty | 3 szczypty |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: