Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki weneckie
Kroki postępowania
Rozpuściłam margarynę i ostudzoną dodałam do składników
![Krok 1 - Bułeczki weneckie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-weneckie1-2.jpg)
Dodałam do pozostałych składników .
![Krok 2 - Bułeczki weneckie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-weneckie2-2.jpg)
![Krok 3 - Bułeczki weneckie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-weneckie3-2.jpg)
![Krok 4 - Bułeczki weneckie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-weneckie4-2.jpg)
Po 2 godzinach wyrobiłam ciasto znowu i uformowałam 15 bułeczek.
Położyłam na papierze i zostawiłam znowu na dwie godziny do wyrośnięcia.
![Krok 5 - Bułeczki weneckie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-weneckie5-2.jpg)
Wstawiłam bułeczki do rozgrzanego piekarnika do 180 stopni. Zmniejszyłam potem do 170 stopni . ( Piekarnik mi przypala).
Piekłam 15 minut w 170 stopniach.
![Krok 6 - Bułeczki weneckie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-weneckie6-2.jpg)