Przepis i sposób przygotowania na: Buraczki marynowane w całości
Kroki postępowania
Wodę na zalewę gotuję, następnie dodaję ocet, sól i cukier. Wszystko dokładnie mieszam do rozpuszczenia się składników
![Krok 1 - Buraczki marynowane w całości foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczki-marynowane-w-calosci2-2.jpg)
![Krok 2 - Buraczki marynowane w całości foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczki-marynowane-w-calosci1-2.jpg)
![Krok 3 - Buraczki marynowane w całości foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczki-marynowane-w-calosci0-2.jpg)
buraki czerwone | 2 kg |
woda | 3 szklanki |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 0,5 szklanki |
sól | 1 łyżka |
kminek Prymat | 1 opakowanie |
czosnek | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: