Przepis i sposób przygotowania na: Buraczkowe tiramisu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Buraczkowe tiramisu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczkowe-tiramisu1-2.jpg)
![Krok 2 - Buraczkowe tiramisu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczkowe-tiramisu2-2.jpg)
![Krok 3 - Buraczkowe tiramisu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczkowe-tiramisu3-2.jpg)
![Krok 4 - Buraczkowe tiramisu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczkowe-tiramisu4-2.jpg)
![Krok 5 - Buraczkowe tiramisu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczkowe-tiramisu0-2.jpg)
burak czerwony | 300 g |
serek mascarpone | 130 g |
kremówka | 1 łyżeczka |
ocet winny | 1/2 łyżki |
oliwa | 1/2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Kmin rzymski mielony Prymat | |
czerwony pieprz | |
rozmaryn |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: