Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni pod niebieską pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cannelloni pod niebieską pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-pod-niebieska-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 2 - Cannelloni pod niebieską pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-pod-niebieska-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 3 - Cannelloni pod niebieską pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-pod-niebieska-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 4 - Cannelloni pod niebieską pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-pod-niebieska-pierzynka0-2.jpg)
szynka wieprzowa | 35 dag |
pierś z kurczaka | 1 szt |
pieczarki | 10 średnie |
śmietana 30% | 100 ml |
ser żółty | |
ser z niebieską pleśnia | 5-10 dag |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy | |
bulion drobiowy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: