Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni z mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cannelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-mielonym24-2.jpg)
![Krok 2 - Cannelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-mielonym25-2.jpg)
![Krok 3 - Cannelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-mielonym26-2.jpg)
![Krok 4 - Cannelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-mielonym27-2.jpg)
![Krok 5 - Cannelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-mielonym28-2.jpg)
makaron rurki | |
mięso mielone | 500 g |
pomidory krojone z puszki | |
cebula | |
ząbki czosnku | 3 sztuki |
przecier pomidorowy | 4 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
sól i pieprz | |
bazylia | |
oregano | |
olej do smażenia |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
mleko | 200 ml |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: