Przepis i sposób przygotowania na: Catuccini- włoskie biscuits
Kroki postępowania
![Krok 1 - Catuccini- włoskie biscuits foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/catuccini-wloskie-biscuits1-2.jpg)
![Krok 2 - Catuccini- włoskie biscuits foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/catuccini-wloskie-biscuits2-2.jpg)
![Krok 3 - Catuccini- włoskie biscuits foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/catuccini-wloskie-biscuits3-2.jpg)
![Krok 4 - Catuccini- włoskie biscuits foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/catuccini-wloskie-biscuits4-2.jpg)
![Krok 5 - Catuccini- włoskie biscuits foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/catuccini-wloskie-biscuits0-2.jpg)
mąka | 250 g |
jaja | 2 szt |
cukier | 150 g |
migdały | 150 g |
aromat pomarańczowy | 3 krople |
skórka z pomarańczy lub limonki | 10 g |
masło | 20 g |
sól | 1 szczypta |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: