Przepis i sposób przygotowania na: Cebularze z pieczarkami
Kroki postępowania
Oprószyć je solą i pieprzem do smaku.
mąka | 2,5 szkl |
woda | 1 szkl |
oliwa | 1 łyzka |
sól | 1 łyżeczka |
jajko | 1 szt |
drożdże świeże | 20 g |
cebula | 6 szt |
pieczarki | 30 dag |
masło | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
oregano | do smaku |
ser żółty starty | 8 dag |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: