Przepis i sposób przygotowania na: Chińczyk z makaronem ryżowym
Kroki postępowania
Piersi z kurczaka odkościć pokroić na paski i osuszyć włożyć do ciasta.
![Krok 1 - Chińczyk z makaronem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinczyk-z-makaronem-ryzowym6-2.jpg)
Brokuła dokładnie umyć rozebrać
Cebulę obrać i pokroić w piórka
Paprykę dokładnie umyć , przekroić na pół , wyciąć gniazdko nasienne , połowę papryki pokroić w paski , 3 pozostałe połówki włożyć do nagrzanego piekarnika na 15 minut tak by trochę zmiękła.
Na patelni podgrzewamy olej sojowy , wrzucamy pokrojone warzywa oraz pół puszki kukurydzę , chwilkę podpiekamy warzywa.
![Krok 2 - Chińczyk z makaronem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinczyk-z-makaronem-ryzowym5-2.jpg)
![Krok 3 - Chińczyk z makaronem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinczyk-z-makaronem-ryzowym4-2.jpg)
![Krok 4 - Chińczyk z makaronem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinczyk-z-makaronem-ryzowym1-2.jpg)
![Krok 5 - Chińczyk z makaronem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinczyk-z-makaronem-ryzowym2-2.jpg)
![Krok 6 - Chińczyk z makaronem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinczyk-z-makaronem-ryzowym3-2.jpg)
![Krok 7 - Chińczyk z makaronem ryżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinczyk-z-makaronem-ryzowym0-2.jpg)