Składniki:
chleb | pszenny bez skórki 20 dkg |
mleko | 2 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
cukier waniliowy | 32 g |
cukier | 5 łyżek |
mąka kukurydziana | 2 czubate łyżki |
jabłka | 3 sztuki |
mąka pszenna | 3 czubate łyżki |
olej do smażenia |
chleb | pszenny bez skórki 20 dkg |
mleko | 2 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
cukier waniliowy | 32 g |
cukier | 5 łyżek |
mąka kukurydziana | 2 czubate łyżki |
jabłka | 3 sztuki |
mąka pszenna | 3 czubate łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: