Składniki:
fasolka szparagowa | 1 kg |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
bulion | 2 szklanki |
jogurt naturalny | 0,75 szklanki |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mięta | do dekoracji |
fasolka szparagowa | 1 kg |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
bulion | 2 szklanki |
jogurt naturalny | 0,75 szklanki |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mięta | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: