Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca panierowana parówka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chrupiąca panierowana parówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-panierowana-parowka1-2.jpg)
![Krok 2 - Chrupiąca panierowana parówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-panierowana-parowka2-2.jpg)
![Krok 3 - Chrupiąca panierowana parówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-panierowana-parowka3-2.jpg)
![Krok 4 - Chrupiąca panierowana parówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-panierowana-parowka4-2.jpg)
![Krok 5 - Chrupiąca panierowana parówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-panierowana-parowka5-2.jpg)
![Krok 6 - Chrupiąca panierowana parówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-panierowana-parowka6-2.jpg)
Gorące chrupiące parówki podajemy jako dodatek do obiadu lub przekąskę.
![Krok 7 - Chrupiąca panierowana parówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-panierowana-parowka7-2.jpg)
kiełbasa parówkowa | 1 szt |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
przyprawa w płynie | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: