Przepis i sposób przygotowania na: 'Chrupiąca' szarlotka
Kroki postępowania
![Krok 1 - 'Chrupiąca' szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-szarlotka1-2.jpg)
![Krok 2 - 'Chrupiąca' szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-szarlotka2-2.jpg)
![Krok 3 - 'Chrupiąca' szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-szarlotka3-2.jpg)
![Krok 4 - 'Chrupiąca' szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-szarlotka4-2.jpg)
![Krok 5 - 'Chrupiąca' szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-szarlotka0-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
kasza manna | 2 szklanki |
cukier | 1.5 szklanki |
masło lub margaryna | 250 g |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cynamon | 1 łyżka |
jabłka prażone | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: