Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące devolaile
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chrupiące devolaile foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-devolaile1-2.jpg)
![Krok 2 - Chrupiące devolaile foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-devolaile2-2.jpg)
![Krok 3 - Chrupiące devolaile foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-devolaile3-2.jpg)
![Krok 4 - Chrupiące devolaile foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-devolaile4-2.jpg)
![Krok 5 - Chrupiące devolaile foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-devolaile5-2.jpg)
![Krok 6 - Chrupiące devolaile foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-devolaile6-2.jpg)
![Krok 7 - Chrupiące devolaile foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-devolaile7-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
ketchup pikantny | 5 łyżek |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżki |
ser żółty | 10 dag |
tłuszcz do smażenia | |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | ok 2 szkalnki |
sól i pieprz |
masło | 50 g |
ząbki czosnku | 2 szt |
zielona pietruszka | 1/2 pęczka |
sól | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: