Przepis i sposób przygotowania na: chrupiące pierożki won ton
Kroki postępowania
![Krok 1 - chrupiące pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-pierozki-won-ton1-2.jpg)
![Krok 2 - chrupiące pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-pierozki-won-ton2-2.jpg)
![Krok 3 - chrupiące pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-pierozki-won-ton3-2.jpg)
![Krok 4 - chrupiące pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-pierozki-won-ton4-2.jpg)
![Krok 5 - chrupiące pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-pierozki-won-ton5-2.jpg)
![Krok 6 - chrupiące pierożki won ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-pierozki-won-ton6-2.jpg)
ciasto won ton | 1/2 opakowania |
pieczarki | 4 sztuki |
kapusta kiszona | 100 gram |
cebula | 1/2 sztuki |
mięso z kurczaka | 100 gram |
jajko | 1 sztuka |
sól do smaku | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
olej do smażenia | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: