Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące żeberka.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chrupiące żeberka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-zeberka.1-2.jpg)
![Krok 2 - Chrupiące żeberka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-zeberka.2-2.jpg)
![Krok 3 - Chrupiące żeberka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-zeberka.3-2.jpg)
Każdy kawałek posmarować marynatą i wstawić do lodówki przynajmniej na 3h.Ja marynuję całą noc.
![Krok 4 - Chrupiące żeberka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-zeberka.4-2.jpg)
![Krok 5 - Chrupiące żeberka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-zeberka.5-2.jpg)
![Krok 6 - Chrupiące żeberka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-zeberka.6-2.jpg)
![Krok 7 - Chrupiące żeberka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-zeberka.7-2.jpg)
żeberka wieprzowe | 1 kg |
cebula | 1 szt |
cytryna | o,5 szt |
olej | 4 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
miód płynny | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 4 łyżki |
imbir starty | 1 łyżeczka |
chili Prymat | 0,5 łyżeczki |
tymianek | 0,5 łyżeczki |
Rozmaryn suszony Prymat | 0,5 łyżeczki |
ząbki czosnku | 2 szt |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: