Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka dyniowe półkruche
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasteczka dyniowe półkruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-dyniowe-polkruche1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasteczka dyniowe półkruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-dyniowe-polkruche2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasteczka dyniowe półkruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-dyniowe-polkruche3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasteczka dyniowe półkruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-dyniowe-polkruche4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasteczka dyniowe półkruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-dyniowe-polkruche5-2.jpg)
mąka pszenna | 400-450 g |
cukier | 1/2 szkl. |
Soda oczyszczona Prymat | mała łyżeczka |
budyń waniliowy | 1 op. |
kwaśna śmietana | gęsta 3-4 łyżki |
smalec | 150 g |
dynia | Hokkaido 1/2 szkl. |
skórka pomarańczowa | otarta do smaku |
jajko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: