Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka pełnoziarniste pszenno-ryżowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasteczka pełnoziarniste pszenno-ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-pelnoziarniste-pszenno-ryzowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasteczka pełnoziarniste pszenno-ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-pelnoziarniste-pszenno-ryzowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasteczka pełnoziarniste pszenno-ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-pelnoziarniste-pszenno-ryzowe3-2.jpg)
Piec 20-30 minut, w zależności od grubości ciasteczek, aż będą suche i rumiane.
Ostudzić na kratce.
![Krok 4 - Ciasteczka pełnoziarniste pszenno-ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-pelnoziarniste-pszenno-ryzowe4-2.jpg)
wino białe półsłodkie | 150 ml |
olej roślinny | 150 ml |
cukier | 1/2 szkl. |
budyń waniliowy | 1 op. |
mąka pszenna pełnoziarnista | |
mąka ryżowa | 100 g |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: