Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczkowy sernik na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasteczkowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczkowy-sernik-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasteczkowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczkowy-sernik-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasteczkowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczkowy-sernik-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasteczkowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczkowy-sernik-na-zimno4-2.jpg)
ciasteczka czekoladowe | 4 opakowania po 100 g |
masło | 80 g |
kakao | 1 łyżeczka |
serek homogenizowany waniliowy | 500 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 kopiaste łyżki |
śmietana kremówka | 200 ml |
cukier puder | 1 kopiasta łyżka |
galaretka brzoskwiniowa | 2 opakowania |
woda letnia | 1/2 szkl |
gorąca woda | 600 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: