Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka dyniowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciastka dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-dyniowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciastka dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-dyniowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciastka dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-dyniowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciastka dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-dyniowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciastka dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-dyniowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciastka dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-dyniowe6-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
masło lub margaryna | 125 gram |
sól | 0,5 łyżeczki |
cynamon Prymat | 2 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
cukier | 1 szklanka |
miąższ z dyni | 250 gram |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: