Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto biało-brązowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto biało-brązowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialo-brazowe7-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto biało-brązowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialo-brazowe8-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto biało-brązowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialo-brazowe9-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto biało-brązowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialo-brazowe10-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto biało-brązowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialo-brazowe11-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto biało-brązowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialo-brazowe12-2.jpg)
Pieczemy około godzinę w 200 stopniach.
![Krok 7 - Ciasto biało-brązowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialo-brazowe13-2.jpg)
jajko | 5 |
mąka | 2,5 szkl |
cukier | 1 szkl |
olej | 3/4 szkl |
woda | 3/4 szkl |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
olejek rumowy | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: