Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowe5-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowe6-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowe7-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowe8-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowe9-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowe10-2.jpg)
cukier | 25 dag |
mąka pszenna | 15 dag |
kakao | 5 dag |
jajko | 5 szt |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
czekolada gorzka | 3 szt |
śmietana kremowa 30% | 1/2 l |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
konfitura wiśniowa | 20 dag |
wiśniówka | 50 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: