Składniki:
por | 80 dag |
ciasto francuskie | 2 płaty |
szynka wiejska | 5 plasterków |
ser żółty | 20 dag |
jajko | 3 szt |
śmietana | 1/2 szkl |
pomidory | 2 szt |
ketchup | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do formy |
por | 80 dag |
ciasto francuskie | 2 płaty |
szynka wiejska | 5 plasterków |
ser żółty | 20 dag |
jajko | 3 szt |
śmietana | 1/2 szkl |
pomidory | 2 szt |
ketchup | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: