Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto gruszkowo-imbirowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto gruszkowo-imbirowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-imbirowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto gruszkowo-imbirowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-imbirowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto gruszkowo-imbirowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-imbirowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto gruszkowo-imbirowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-imbirowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto gruszkowo-imbirowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-imbirowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto gruszkowo-imbirowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-imbirowe6-2.jpg)
Przepis znajduje się na moim blogu Kuchenne rozterki początkującej blogerki http://gorzko-gorzki.blogspot.com/
![Krok 7 - Ciasto gruszkowo-imbirowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-imbirowe7-2.jpg)
masło miękkie | 200 g |
cukier | 150 g |
jajko | 3 |
mąka pszenna | 200 g |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczka |
Imbir mielony Prymat | 3 łyżeczka |
gruszki | 1/2 kg |
cukier brązowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: