Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto jeżynowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto jeżynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jezynowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto jeżynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jezynowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto jeżynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jezynowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto jeżynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jezynowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto jeżynowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jezynowe5-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
jogurt naturalny | 1 szklanka |
jajko | 4 szt |
masło lub margaryna | 250 g |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jeżyny | 3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: