Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Kinder Country
Kroki postępowania
Białą czekoladę roztopić w kąpieli wodnej i pozostawić do ostudzenia.
Śmietankę ubić na sztywno, a następnie zmiksować z serkiem mascarpone i na końcu delikatnie połączyć (łyżką) z preparowaną pszenicą.
![Krok 1 - Ciasto Kinder Country foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kinder-country-1-2.jpg)
Czekoladę mleczną również roztopić w kąpieli wodnej, ostudzić.
Kremówkę ubić na sztywno i wymieszać z rozpuszczoną czekoladę.
![Krok 2 - Ciasto Kinder Country foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kinder-country-2-2.jpg)
Na ciastkach kolejno ułożyć masę jasną, ponownie warstwę herbatników oraz masę z czekoladą mleczną.
![Krok 3 - Ciasto Kinder Country foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kinder-country-3-2.jpg)
Ciasto schłodzić w lodówce - najlepiej przez całą noc.
![Krok 4 - Ciasto Kinder Country foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kinder-country-4-2.jpg)