Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Latte Macchiato
Kroki postępowania
Biszkopt przekroić na pół, nasączyć ostudzoną kawą.
Biszkopt | 1 szt. |
śmietana 30% | 400 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżecz. |
cukier puder | 3 łyż. |
kawa rozpuszczalna | 2 łyżecz. |
cukier | 2 łyżecz. |
mleko | 200 ml |
cukier puder | 2 łyżecz. |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
bita śmietana | 1 szt. |
cappuccino | 60 g |
cappuccino | 2 łyżecz. |
woda | 1 (gorąca) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: